Obi-Wan Kenobi sorozat

Szerdán jelentették be hogy a filmsorozat első három részéből ismert. A Disney vezére véletlenül kiszivárogtathatta az Obi-Wan Kenobi sorozat megjelenési dátumát.


75011 Tantive Iv Alderaan 2013 102 Pieces 1 Mini Figure Lego Star Wars Lego Star B Wing

20th Century Fox Northfoto.

. Szép lassan teljessé válik a Dave Filoni által írt Disney-ra készülő Ahsoka sorozat szereplőgárdája. évfordulója alkalmából élvezhetik a streamingszolgáltató legújabb szériáját. Ewan McGregor returns in the iconic role of Jedi Master Obi-Wan Kenobi for a special event series on Disney.

Eddig csak Gyűrűk Ura-sorozatnak hívtuk mostantól azonban illik a teljes nevén. A filmben a galaktikus köztársaság bukása után a jedilovag Kenobinak el kell rejtőznie. Kiszivároghatott mikor érkezik az Obi-Wan Kenobi-sorozat a Disney Plusra.

Szeptemberben veszi kezdetét az Amazon-féle Gyűrűk Ura-sorozat a gyártó pedig szép lassan csepegteti a részleteket az adaptációról. Az Obi-Wan Kenobi-sorozat tíz évvel a Star Wars III. Ewan McGregor ismét eljátssza a legendás Jedi mester szerepét sőt egy új plakát is megjelent a.

Rész - A Sith-ek bosszúja című film cselekménye után játszódik. Hayden Christensen a sorozatban is Darth Vadert játssza majd a szereposztásban pedig Moses Ingram Joel Edgerton Bonnie Piesse Kumail Nanjiani Indira. With instant subscriptions accessible via Samsungs in-device apps hub across recent television models Shudder provides viewers with the very best selection in genre entertainment covering horror thrillers and the supernatural whilst Acorn TV is the ultimate destination for high-quality world-class dramas mysteries and comedies from the UK and around the world.

Meglehet hatalmas hibát vétett a Disney vezére ugyanis a Twitterre kikerült egy tweet amit. Nagyon úgy tűnik hogy kiszivároghatott mikor érkezik a jedi mester saját sorozata a Disney Plusra. Hatalmas várakozás övezi a Disney Plus következő Star Wars-sorozatát amiben Ewan McGregor ismét Obi-Wan Kenobi bőrébe bújik hogy.

Úgy tűnik hogy már nem kell olyan sokat várnunk kedvenc jedi mesterünk visszatérésére. Most például kiderült hogy milyen címen fut majd pontosan. A Disney május 25-én tűzi műsorra Obi-Wan Kenobi című új sorozatát.

A Csillagok háborúja-rajongók a filmsorozat 45. Thrawn admirálisnak és Ezra Bridgernek a castingja hivatalosan továbbra is a levegőben lóg annyi bizonyos hogy az Obi-Wan Kenobi sorozatban Darth Vaderként visszatér ő Hayden Christensenre már mindenképp számíthatunk majd valamilyen formában.


Pin On Film Sorozat


Ezra Bridger S Parents Mira And Ephraim Bridger Look How Cute Little Ezra Is Star Wars Canon Star Wars Rebels Star Wars


Lego Star Wars Arc 170 Starfighter Article Neuf Lego Star Wars Sets Lego Star Lego Star Wars


Pop Figura Tronok Harca Arya Ket Hegyu Dardaval Pop Game Of Thrones Funko Game Of Thrones Arya Stark


Pin On Products I Love


Pin On Film


Pin By Abubakar Sabri On Hurrem Sultan Suleyman Turkish Fashion Sultan Ottoman


Buy Batman V Superman Dawn Of Justice 2 Piece Side Window Mesh Sunshade At Entertainment Earth Mint C Batman V Batman V Superman Dawn Of Justice Window Mesh


The Clone Wars On Twitter Star Wars Movie Clone Wars Star Wars Ahsoka

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel